Вітаємо "Ромашку" з ювілеєм

/Files/images/189/20151225_113649.jpg 25 грудня 2015 року дошкільний навчальний заклад № 189 «Ромашка» відзначив свій 50 – річний ювілей. Дитинство близько трьох тисяч випускників за ці роки пройшло саме в цьому закладі. Вже багато років «Ромашка» функціонує як заклад з пріоритетним напрямком діяльності. І для розвитку вихованців цього садочка створений та працює ляльковий театр, всі ролі в спектаклях якого грають діти. З нагоди ювілею було дано виставу «Лускунчик»за мотивами казкиЕ.Т. А. Гофмана«Лускунчик і мишачий король». Яскраві костюми та незвичайні герої, чудова музика та атмосфера театру налаштовували всіх на святковий лад. Діти своїми танцювальними, співочими та артистичними талантами занурили глядачів у казку. І як годиться в казці, перемогли добро та дружба.

А яке ж свято без поздоровлень. Урочисті вітання з ювілеєм дошкільний заклад отримав від працівників – ветеранів закладу, батьків вихованців, директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Озерової Т.Я., працівників територіального відділу освіти, молоді та спорту Ленінського району, голови районної організації профспілки працівників освіти Ленінського району Пашко А.М., завідувачів дошкільних навчальних закладів району.

За багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у вихованні підростаючого покоління та з нагоди ювілею колектив дошкільного навчального закладу «Ромашка» нагороджений грамотою департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради. Педагогічні працівники особисто відзначені районною профспілковою організацією.

В закладі, де створені умови та можливості для творчого розвитку кожного, працюють та виховуються творчі особистості. Котлова Ірина, одна з вихованок закладу, прочитала власний вірш. Вихователі та ветерани співали пісень, а вихованці різного віку вражали талантами.

Бажаємо дошкільному закладу подальшого розвитку, сміливих мрій та обов’язково їх втілення!


Кiлькiсть переглядiв: 148

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!