Лінійка відкриття шкільної спартакіади

11 вересня 2015 року в загальноосвітній школі № 69 в рамках Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у 2015 році, відбулася лінійка відкриття шкільної спартакіади.

На заході були присутні учні 4-11 класів, класні керівники, вчителі школи. Із привітальним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Степанівна Максимова. Вона побажала всім учням цікавих змагань, натхнення та перемог протягом року!

Традиційним відкриттям лінійки став показовий виступ учнів середньої ланки (5-х класів) із яскравими султанчиками. Своєю пластикою, гнучкістю і розтяжкою здивувала присутніх учениця 11-Б класу Швець Ганна. Спаринг-бій продемонстрували учні 7-го та 9-го класів. Також всі присутні мали змогу побачити комплекс карате, східний танець, баскетбольну демонстрацію, «футбольну феєрію», елементи «Фаєр шоу», а також танцювальні постанови «хіп хоп» та «реггетон» у виконанні учнів школи.

Приємним сюрпризом для глядачів став виступ учениць 11-А класу - виконання динамічного танцю «Ми – єдині».

По закінченні лінійки заступник директора з навчально-виховної роботи Лада Геннадіївна Пасько видала всім класам листи-нагадування, в яких вказані види та терміни проведення шкільних спортивних змагань на 1 семестр.

Бажаємо всім здоров’я та нових перемог!

/Files/images/sportivna_lnyka_-_69_/DSC_1681 - 2.jpg/Files/images/sportivna_lnyka_-_69_/DSC_1697 - 1.jpg/Files/images/sportivna_lnyka_-_69_/DSC_1872 - 2.jpg/Files/images/sportivna_lnyka_-_69_/DSC_1944 -1.jpg/Files/images/sportivna_lnyka_-_69_/DSC_2009 - 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!