Шкільна спартакіада в ЗНЗ № 69

09 вересня 2016 року в загальноосвітній школі № 69 в рамках Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у 2016 році, відбулася лінійка відкриття шкільної спартакіади.

На заході були присутні учні 5-11 класів, класні керівники, вчителі школи. Із привітальним словом виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Степанівна Максимова. Вона побажала всім учням цікавих змагань, натхнення та перемог протягом року!

Почесним гостем лінійки відкриття шкільної спартакіади стала Заслужений майстер спорту СССР, чемпіонка 24 Олімпійських ігор в Сеуле Республіка Корея, неодноразова переможниця чемпіонатів Європи та Світу зі спортивної гімнастики – Ольга Володимирівна Стражева. Ольга Володимирівна побажала учням успіхів у навчанні, закликала до постійних занять фізкультурою та спортом, ведення здорового способу життя.

Яскравим відкриттям лінійки став показовий виступ учениць 11-А класу, які виносили прапор Олімпійських ігор. Своєю пластикою, гнучкістю і розтяжкою здивувала присутніх учениця 6-Б класу Осадча Валерія. Комплекс карате продемонстрували учні 4-го та 8-го класів. Також всі присутні мали змогу побачити баскетбольну та гандбольну демонстрацію, «футбольну феєрію», циркове мистецтво, а також українське бойове мистецтво «Спас».

Приємним сюрпризом для глядачів став виступ учениць 10-А класу - виконання динамічного флеш-мобу «Полісмен».

По закінченні лінійки заступник директора з навчально-виховної роботи Лада Геннадіївна Пасько видала всім класам листи-нагадування, в яких вказані види та терміни проведення шкільних спортивних змагань на 1 семестр.

Після проведення лінійки відкриття шкільної спартакіади для учнів 5-х класів було проведено Олімпійський урок за участю Стражевої Ольги Володимирівни. Відома спортсменка розповіла учням про своє життя у світі спорту, про тяжкий шлях до перемог. Наголосила на тому, що без поразок не буває перемог. Чемпіонка світу здивувала всіх присутніх своїми багато численними досягненнями в цікавому виді спорту – спортивній гімнастиці.

Бажаємо всім здоров’я та нових перемог!

/Files/images/2016-2017/69/1 спорт.JPG/Files/images/2016-2017/69/2 спорт.JPG/Files/images/2016-2017/69/3 спорт.JPG/Files/images/2016-2017/69/4 спорт.JPG/Files/images/2016-2017/69/5 спорт.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 130

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!