Співпраця колегіуму «Елінт» з мовним клубом «Вікно в Америку» Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.М.Горького.

Другий рік поспіль кафедра іноземної мови колегіуму «Елінт» тісно співпрацює з колективом мовного клубу «Вікно в Америку» Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.М.Горького.

/Files/images/2016-2017/elnt/Спiвпраця_колегiуму_Елiнт_з_мовним_клубом_Вiкно_в_Америку.jpg 9 листопада 2016 року колегіанти прослухали презентацію учасників Програми обміну майбутніх лідерів FLEX Андрія Луніна та Олега Телушко, якірозповіли про свій досвід навчання в американських школах, про особливості системи освіти в США та поділились приємними спогадами від спілкування зі своїми однолітками. Крім того, випускники програми обміну відповіли на численні запитання аудиторії. Зокрема, хлопці підтвердили припущення, що після прибуття в Америку лише спочатку доводиться перекладати свої думки англійською, що ускладнює спілкування, але вже за кілька днів вони формулювали свої думки англійською і вільно спілкувалися з оточуючими. Найбільше Андрію та Олегу сподобалось те, що в американських школах багато часу приділяється практичному досвіду, цікавим експериментам.

Учням запорізьких шкіл, які завітали на презентацію, вони порадили приділити увагу розвитку навичок критичного мислення та командної роботи, щоб успішно пройти всі етапи відбору для участі у програмі FLEX.

Кiлькiсть переглядiв: 56

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!