День самоврядування в ЗШ № 69

11 листопада 2016 року в загальноосвітній школі № 69 пройшов День самоврядування.

День самоврядування - це день, протягом якого уроки та позакласну роботу проводять учні (виконуючі обов’язки (дублери) директора, заступників директора з навчально-виховної роботи, вчителів-предметників, класних керівників). Метою Дня самоврядування є створення умов для самореалізації особистості, професійної орієнтації, виховання самостійності, відповідального ставлення до дорученої справи, розвиток творчої діяльності учнів.

В день самоврядування «нова» адміністрація школи працювала, "не покладаючи рук". Директор школи (Арсеній Пушмін) та його помічники - заступники (Валерія Сідельник та Лея Самойлович), намагалися вирішувати всі виникаючі проблеми швидко та ефективно. Саме вони зберігали порядок у рідній школі як на уроках, так і на перервах. Вчителі – предметники проводили цікаві уроки, адже як відомо, діти бачать наш світ зовсім іншими очима.

На першому уроці в школі було проведено єдину виховну годину на тему ціннісного ставлення людини до себе. Учні школи (дублери класних керівників) підготували цікаві форми проведення класних годин (відеопрезентації, соціальні ролики, анкетування, міні-тренінги, вікторини).

У цей день Велика рада школи запропонувала учням багато сюрпризів — різноманітних тематичних перерв.

На першому поверсі лунала весела музика. Всі бажаючі мали змогу пограти у настільний теніс. В актовому залі весь день проходили відео перерви «Хороший настрій» в режимі нон-стоп. У спортивному залі учні приймали участь у змаганнях “Найсильніший” (“Віджимання за 1 хвилину” та “Кількість разів пресу за одну хвилину”). Для учнів 1-4 класів по відсікам проходили танцювальні флешмоби.

Другий поверх зустрічав школярів захопливою грою “Веселі фанти”. Всі бажаючі виконували різноманітні завдання та мали змогу виграти побажання на день чи цукерку. Також на другому поверсі функціонував інформаційний центр шкільної газети "Пульс Життя". Учні та вчителі школи мали змогу роздивитись різні випуски газети, прочитати різноманітні статті, поставити питання членам редколегії та отримати цікаві відповіді.

На третьому поверсі розмістилося “Креативне селфі” - можливість зфотографуватись з використанням яскравої тематичної фотобутафорії. Деякі учні та вчителі креативно підійшли до цієї справи та отримали цікаві світлини. З іншого боку третього поверху кожну перерву проходила експрес-вікторина: «Розумники та розумниці». Всі бажаючі відповідали на 12 запитань з різної тематики.

Після проведення уроків в актовому залі школи відбулася церемонія нагородження. Підведено підсумки тематичних перерв. Було підготовлено фото звіт з Дня самоврядування. Всі учні, які приймали участь, були нагороджені сертифікатами за виконання обов’язків в День самоврядування. Лідери Великої Ради школи (нова команда самоврядування) підготували цікавий виступ для всіх присутніх. Загалом атмосфера була дружня і та щира.

День Самоврядування запам'ятається вчителям та учням школи як один з найбільш яскравих днів нашого шкільного життя.



Кiлькiсть переглядiв: 138

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!