Загальношкільна тематична декада в ЗНЗ № 69 «Молодь - за здоровий спосіб життя»

З 13.02.17 р. по 24.02.17 р. в загальноосвітній школі № 69 було проведено загальношкільну тематичну декаду «Молодь - за здоровий спосіб життя».

На загальних зборах членів Великої Ради школи дітей було ознайомлено з планом проведення декади та видано кожному класу план заходів для подальшого користування в роботі. На інформаційному стенді у вестибюлі також було розміщено план проведення декади, щоб всі учні, вчителі та батьки користувались даною інформацією. Протягом двох тижнів учні активно приймали участь у всіх запланованих заходах.

Традиційно в рамках декади учнями 1-4 класів під керівництвом класних керівників було організовано виставку малюнків «Хочу бути здоровим!». Діти початкової ланки висловили своє бачення щодо здорового способу життя за допомогою малюнку. Всі дитячі малюнки прикрашали відсіки, отже кожна дитина мала змогу бачити свою роботу, кожна родина могла переглянути малюнки.

На першому поверсі була створена виставка фотоколажів «Хочу бути здоровим!» (роботи учнів 5-7 класів) та фоторобіт «Здоровий – щасливий Я» (роботи учнів 8-11 класів). Колажі були наповнені цікавою інформацією, тематичними малюнками та фотографіями щодо складових та правил здорового способу життя. Фотороботи вразили своєю різноманітністю, яскравістю та тематичним направленням. На всіх фото учні дійсно здорові та щасливі.

З 13 по 24 лютого в актовому залі школи на великих перервах учні мали змогу переглядати тематичні відео перерви: «Скажи «Ні!» шкідливим звичкам», «Правильне харчування» та «Здоровий спосіб життя». До актового залу приходили всі бажаючі: учні старшої та молодшої ланки, вчителі. Вони з великим задоволенням переглядали цікаві пізнавальні відеоматеріали та наприкінці декади побажали частіше проводити такі перерви.

17 лютого всім учням та вчителям було запропоновано взяти участь у Всесвітньому Дню спонтанного прояву доброти. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій. Суть цього дня полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти стосовно всіх оточуючих. Адже справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини - радість інших людей.

В рамках декади протягом двох тижнів для учнів початкової школи (для кожної паралелі) проводились інтерактивні пізнавальні ігри «Здоров Я». В рамках інтерактивної гри діти перевіряли свої знання щодо здорового способу життя, складових та правил здоров’я, пізнавали нову цікаву інформацію. Гра була насичена корисною інформацією, цікавими завданнями (ребуси, караоке, весела зарядка) та пізнавальними мультфільмами. Наприкінці гри кожен клас отримав пам’ятку щодо здорового способу життя.

Учні 5-11 класів взяли участь у захисті презентацій «Закони здорового способу життя». Захід було проведено у формі виховної години за паралелями. Було запропоновано обрати будь-яку тему щодо нашого здоров’я. Презентації висвітлювали важливість правильного здорового харчування, особистої гігієни, режиму дня, спортивних занять, питання алкоголізму, наркоманії, небезпеки куріння, а також актуальної проблеми СНІДу. Велика вдячність класним керівникам і учням за підготовку та показ цікавих інформаційних актуальних виступів.

Висловлюємо всім велику подяку за підготовку, організацію та проведення загальношкільної тематичної декади «Молодь за здоровий спосіб життя».

/Files/images/2016-2017/69/спосіб життя 2.jpg/Files/images/2016-2017/69/спосіб життя 1.jpg/Files/images/2016-2017/69/спосіб життя 3.jpg/Files/images/2016-2017/69/спосіб життя 5.jpg/Files/images/2016-2017/69/спосіб життя 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!