Загальношкільна тематична декада «Україна – європейська держава»

З 16.10.17 р. по 27.10.17 р. в загальноосвітній школі № 69 було проведено тематичну декаду «Україна – європейська держава».

На загальних зборах членів Великої Ради школи кожному класу було видано план проведення декади. Протягом декади учні активно приймали участь у всіх запланованих заходах.

В актовому залі школи проводились відео перерви «Мандрівки країнами Євросоюзу». Всі бажаючі на другій та третій перервах мали змогу прийти до актового залу та переглянути інформаційні відео щодо історії створення Євросоюзу, а також цікаві пізнавальні відеоматеріали щодо країн, які увійшли до Євросоюзу.

Традиційно в рамках декади учнями 1-4 класів під керівництвом класних керівників було організовано виставку малюнків «Україна – це Європа». Всі дитячі малюнки прикрашали відсіки. Виставка вразила різноманітністю сюжетів, технікою виконання, барвистістю і безпосередністю дитячого сприйняття актуальної теми. Кожен клас оформив свою виставку тематичними підписами.

На першому поверсі учнями 5-7 класів була створена виставка тематичних міні-плакатів «Україна – це Європа». Класи представили плакати, на яких розмістили своє бачення щодо місця нашої країни у Євросоюзі.

На першому поверсі також розмістилась виставка письмових есе «Я – європеєць». Учні 7-11 класів у своїх творах виразили думки, переживання та патріотичний настрій.

Учні старшої ланки (8-11 класи) підготували звіт-мандрівку «Україна: крок у Європу». Захід відбувся у формі загальної класної години за паралелями. На засіданні Великої Ради представники класів за допомогою жеребкування обрали теми звіту: «Відомі особистості України », «Туристичні місця України » та «Промислові гіганти України ». Кожен клас представив презентацію, у якій розкрив зміст своєї теми. Виступи були цікаві та пізнавальні.

27 жовтня в школі відбулась виставка поробок з використанням вторинної сировини та природних матеріалів «Європейська Україна – сад» (в рамках Всеукраїнської акції «Чисте місто»). Вчителі, учні та батьки школи прийняли активну участь у зазначеній ярмарці – принесли цікаві поробки.

27 жовтня Члени Великої Ради зібрались на круглому столі «Місце та роль органів учнівського самоврядування у сучасні школі». Лада Геннадіївна, Марія Володимирівна та Члени Великої Ради обговорювали важливі питання щодо самоврядування у школі. Було ініційовано провести благодійну акцію «Ти не один». Акція направлена на допомогу дітям з інтернатів та дитячих будинків. Було запропоновано збирати канцтовари, іграшки, книги, ігри та інше.

Висловлюємо всім велику подяку за підготовку, організацію та проведення загальношкільної тематичної декади «Україна – європейська держава».

/Files/images/2017-2018/69/декада 1.jpg/Files/images/2017-2018/69/декада 3.jpg/Files/images/2017-2018/69/декада 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 166

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!